Rättserien

Rätt information på det sätt som passar dig!

Med Rättserien har du alltid tillgång till rätt information vid rätt tillfälle – på det sätt som passar dig. Välj mellan tryckt bok eller digitalt.
Responsive Image

Rätt Skatt

Genom att slå upp ett begrepp i Rätt Skatt får du enkelt reda på hur du säkerställer att en transaktion behandlas rätt vid inkomstbeskattningen. Boken behandlar inkomst av näringsverksamhet, oavsett i vilken form den bedrivs; från aktiebolag till enskild näringsverksamhet. Den omfattar även inkomst av tjänst i de delar som är relevanta för anställda i en näringsverksamhet.

Rätt Skatt innehåller hänvisningar till relevant lagtext och rättsfall samt hänvisningar till deklarationsblanketter. Rätt Skatt 2023 har alla aktuella siffror, belopp och regler du behöver i ditt arbete.

Rätt Skatt vänder sig till alla som arbetar med redovisning och beskattning. Är du skatterådgivare, revisor, redovisningskonsult, CFO eller controller på ett företag är Rätt Skatt ett utmärkt verktyg i ditt dagliga arbete.

Rätt Skatt är skriven av Urban Kardvik och Lars Samuelsson, båda är verksamma som skatterådgivare och har lång praktisk erfarenhet inom skatteområdet.

Responsive Image

Produktpublicerare

Rätt Skatt 2023
Urban Kardvik, Lars Samuelsson
Rätt Skatt Digital
Kardvik, Samuelsson
Responsive Image

Om experten

Urban Kardvik

En av experterna bakom Rätt Skatt är Urban Kardvik. Urban arbetar som konsult i egen regi.
Responsive Image

Om experten

Lars Samuelsson

En av experterna bakom Rätt Skatt är Lars Samuelsson. Lars arbetar som skattejurist på Skatteverket.