Rättserien

Rätt information på det sätt som passar dig!

Med Rättserien har du alltid tillgång till rätt information vid rätt tillfälle – på det sätt som passar dig. Välj mellan tryckt bok eller digitalt.
Responsive Image

Rätt Bolagsrätt

Rätt Bolagsrätt innehåller fler än 600 sökord inom området och förklarar bolagsrättens begrepp och struktur på ett begripligt sätt. Bolagsrättens grunder behandlas, liksom detaljerade förfaranden när det gäller att starta, styra, finansiera och avveckla bolag. Boken innehåller även mallar, illustrationer, blanketter och exempel, samt användbara tips som kan appliceras på läsarens verksamhet.

Rätt Bolagsrätt är ett uppslagsverk för företagare, entreprenörer, vd:ar, ekonomichefer, styrelseledamöter, revisorer, jurister och andra som behöver lättillgänglig och heltäckande aktuell information om bolagsrätt. Rätt Bolagsrätt 2023 är uppdaterad med de senaste bolagsrättsliga nyheterna.

Rätt Bolagsrätt är skriven av Robert Sevenius, jurist och ekonom med specialisering inom företagsförvärv och bolagsstyrning.

Responsive Image
Responsive Image

Om experten

Robert Sevenius

Experten bakom Rätt Bolagsrätt är Robert Sevenius. Robert är jurist och ekonom med en specialisering inom företagsförvärv och bolagsstyrning.