Produktinformation

Upskill och reskill. Smart kompetensutveckling för dig, teamet och din organisation
Specifikationer
Band
Inbunden
Antal sidor
256
Utgivning
2021
ISBN
9789152361351
Förlag
Sanoma Utbildning

Upskill och reskill. Smart kompetensutveckling för dig, teamet och din organisation

Författare: Pär Lager

Hur gör vi lärande till en självklar del av vardagen på jobbet – och av livet i stort? I UPSKILL och RESKILL visar Pär Lager hur vi kan ta vara på de nya möjligheter till lärande som finns idag, från gratis onlinekurser på världens främsta universitet till nya pedagogiska verktyg och smart omvärldsbevakning.

I boken beskriver han vägen mot en kultur av lärande i fem steg: Sätt ett tydligt, långsiktigt mål för lärandet – att ”tända en fyr”, stärk medarbetarnas learning mindset – öka lusten och förmågan att lära, red ut vilka kompetensbehov som finns och skapa en lärpolicy – en struktur för hur medarbetarna kan lära sig på bästa sätt, sätt rutiner för vardagslärande, så att det verkligen bli av! Finn rätt former av utbildning och träning – och kanske till och med skapa en egen ”akademi”.

Boken vänder sig till dig som är chef eller ledare och vill lyfta kompetensutvecklingsarbetet i din organisation eller ditt team till nästa nivå. Men den kan läsas av alla, oavsett yrkesroll, som vill ta större ansvar för sitt eget lärande.