Produktinformation

Rätt Skatt 2021
Specifikationer
Band
Mjukband
Antal sidor
800
Utgivning
2021
ISBN
9789152360385
Förlag
Sanoma Utbildning

Rätt Skatt 2021

Författare: Urban Kardvik, Lars Samuelsson

Nyhet! Levereras vecka 4 2021. 

Genom att slå upp ett begrepp i Rätt Skatt får du enkelt reda på hur du säkerställer att en transaktion behandlas rätt vid inkomstbeskattningen. Rätt Skatt behandlar inkomst av näringsverksamhet, oavsett i vilken form den bedrivs; från aktiebolag till enskild näringsverksamhet. Den omfattar även inkomst av tjänst i de delar som är relevanta för anställda i en näringsverksamhet. Rätt Skatt innehåller hänvisningar till relevant lagtext och rättsfall samt hänvisningar till deklarationsblanketter.

Vad är nytt?

Rätt Skatt 2021 har alla aktuella siffror, belopp och regler du behöver i ditt arbete. Några nyheter är regler kring korttidspermittering och andra följder med anledning av covid-19 som anstånd, periodiseringsfond, arbetsgivaravgifter och gåvor till anställda.

Passar Rätt Skatt för dig?

Rätt Skatt vänder sig till alla som arbetar med redovisning och beskattning. Är du skatterådgivare, revisor, redovisningskonsult, CFO eller controller på ett företag är Rätt Skatt ett utmärkt verktyg i ditt dagliga arbete.

Författare

Skriven av Urban Kardvik och Lars Samuelsson, båda är verksamma som skatterådgivare och har lång praktisk erfarenhet inom skatteområdet.