Produktinformation

Rätt Moms 2022
Specifikationer
Band
Mjukband
Antal sidor
1000
Utgivning
2022
ISBN
9789152363430
Förlag
Sanoma Utbildning

Rätt Moms 2022

Författare: Anna Sandberg Nilsson, Lena Westfahl

Nyhet! Levereras vecka 4 2022. 

Rätt Moms förklarar hur moms ska hanteras genom en tydlig beskrivning av regler, överskådliga lathundar, bilder och exempel på konteringar och fakturor. I Rätt Moms visas tydligt vilka uppgifter kvitton, fakturor och kreditnotor måste innehålla och vilket lands faktureringsregler som ska tillämpas vid internationell handel.

Vad är nytt?

Rätt Moms 2022 innehåller ännu fler sammanfattningar av tekniskt svåra momsregler. Du får även vägledning genom bilder, exempel på fakturor, bokföringstips och ställningstaganden från Skatteverket. Exempel på några av årets nyheter är information om förändrade momsregler i EU gällande e-handel, frivillig skattskyldighet vid lokaluthyrning och omvänd mobilmoms.

Passar Rätt Moms för dig?

Rätt Moms är ett oumbärligt verktyg för alla som kommer i kontakt med moms och kan användas av dig som arbetar med reskontra, är ekonomiassistent, redovisningschef, ekonomi chef, skattechef, redovisningskonsult, egen företagare eller företagsledare.

Författare

Skriven av Anna Sandberg Nilsson och Lena Westfahl som är momsexperter och arbetar på Svenskt Näringsliv respektive Grant Thornton.