Produktinformation

Rätt Lön Digital
Specifikationer
Band
Digital tjänst
ISBN
978-91-622-7569-3
Förlag
Sanoma Utbildning

Rätt Lön Digital

Författare: Erika Dahlgren

Rätt Lön - Digital ger en unik möjlighet att söka på valfritt sökord och är en praktisk, aktuell och lättanvänd handbok som berör lö­ner och ersättningar för samtliga typer av anställda. En oumbärlig hjälpreda för både lönespecialister och andra som arbetar med lön i någon form. Rätt Lön - Digital innehåller all information en löneadministratör har att ta hänsyn till och uppdateras alltid i takt med att förändringar i lagar och regler träder i kraft, exempelvis i form av beräkningsexempel för tjänstledighet, bilförmån, bruttolöneavstående för pension och andra förmåner. Exempel, blanketter, rutiner, avtal och rapporter är alltid uppdaterade på samtliga områden. Beskattningskonsekvenser ur såväl företagets som de anställdas perspektiv belyses med tydliga förklaringar av följderna av att välja olika löne- och ersättningsalternativ. Fakta kompletteras med rekommendationer, råd och praktiska bokföringsanvisningar.

Översättning till engelska

Vilket begrepp du än gör en sökning på får du den engelska översättningen, både till det ord du sökt och till alla relaterade begrepp. I översättningsmodulen kan du även använda en engelsk fackterm för att hitta den svenska översättningen, så att du därefter kan söka efter gällande regler kring begreppet i den svenska databasen.

Vid köp av digital tjänst registrerar du ett användarnamn och lösenord. Dessa använder du sedan för att komma in i tjänsten - som börjar fungera direkt i samband med att du bekräftar ditt köp.

Köpvillkor

Digitala produkter säljs som tillsvidareabonnemang och faktureras med 12 månaders intervall. Kund som önskar avsluta abonnemang ska meddela detta till info@ekonomionline.se senast 1 månad innan aktuell abonnemangsperiod upphör.

Fleranvändarlicenser

Är ni flera på kontoret som behöver tillgång till våra digitala tjänster? Med en fleranvändarlicens kan upp till 50 kollegor få tillgång till Rättserien Digital på ett enkelt sätt och till ett förmånligt pris. Läs mer eller beställ era fleranvändarlicenser här.