Produktinformation

Rätt Bolagsrätt 2022
Specifikationer
Band
Mjukband
Antal sidor
930
Utgivning
2022
ISBN
9789152363416
Förlag
Sanoma Utbildning

Rätt Bolagsrätt 2022

Författare: Robert Sevenius

Nyhet! Levereras vecka 4 2022. 

Rätt Bolagsrätt innehåller fler än 600 sökord inom området och förklarar bolagsrättens begrepp och struktur på ett begripligt sätt. Bolagsrättens grunder behandlas, liksom detaljerade förfaranden när det gäller att starta, styra, finansiera och avveckla bolag. Rätt Bolagsrätt innehåller även mallar, illustrationer, blanketter och exempel, samt användbara tips som kan appliceras på läsarens verksamhet.

Vad är nytt?

Rätt Bolagsrätt 2022 är uppdaterad med de senaste bolagsrättsliga nyheterna. Till exempel den senaste informationen gällande Brexit, ersättningar till ledande befattningshavare, låneförbudet och värdepapper. Utöver det får du tillgång till användbara blanketter, exempel och tips som kan appliceras på din verksamhet.

Passar Rätt Bolagsrätt för dig?

Rätt Bolagsrätt är ett uppslagsverk för företagare, entreprenörer, vd:ar, ekonomichefer, styrelseledamöter, revisorer, jurister och andra som behöver lättillgänglig och heltäckande aktuell information om bolagsrätt.

Författare

Rätt Bolagsrätt är skriven av Robert Sevenius, jurist och ekonom med specialisering inom företagsförvärv och bolagsstyrning.