Produktinformation

Rätt Arbetsrätt Digital
Specifikationer
Band
Digital tjänst
ISBN
978-91-622-8162-5
Förlag
Sanoma Utbildning

Rätt Arbetsrätt Digital

Författare: D'Oliwa, Flemström

Rätt Arbetsrätt - Digital ger en unik möjlighet att söka på valfritt sökord. När du anger ditt sökord söks hela databasen igenom sekundsnabbt och du får upp alla träffar i relevansordning. Självklart visas de uppslagsord där ditt sökord är rubrik eller en viktig del först, men även andra intressanta ord där ditt sökord ingår presenteras. Rätt Arbetsrätt - Digital är uppdaterad med alla nya arbetsrättsliga regler och förklarar begrepp och uttryck på ett enkelt och lättfattligt sätt. Uppdaterade mallar och nya sökord tillkommer i takt med att onlinetjänsten uppdateras. Söktjänsten innehåller många kortfattade sökord/synonymer som lekmän ofta använder istället för juridiskt mer korrekta termer, vilket gör det lättare att hitta den information man söker.

Översättning till engelska

Vilket begrepp du än gör en sökning på får du den engelska översättningen, både till det ord du sökt och till alla relaterade begrepp. I översättningsmodulen kan du även använda en engelsk fackterm för att hitta den svenska översättningen, så att du därefter kan söka efter gällande regler kring begreppet i den svenska databasen.

Vid köp av onlinetjänst registrerar du ett användarnamn och lösenord. Dessa använder du sedan för att komma in i tjänsten - som börjar fungera direkt i samband med att du bekräftat ditt köp.

Köpvillkor

Digitala produkter säljs som tillsvidareabonnemang och faktureras med 12 månaders intervall. Kund som önskar avsluta abonnemang ska meddela detta till info@ekonomionline.se senast 1 månad innan aktuell abonnemangsperiod upphör.

Fleranvändarlicenser

Är ni flera på kontoret som behöver tillgång till våra digitala tjänster? Med en fleranvändarlicens kan upp till 50 kollegor få tillgång till Rättserien Digital på ett enkelt sätt och till ett förmånligt pris. Läs mer eller beställ era fleranvändarlicenser här.