Produktinformation

Ny Chef
Specifikationer
Band
Mjukband
Antal sidor
260
Utgivning
2020
ISBN
978-91-523-5827-6
Förlag
Sanoma Utbildning

Ny Chef

Författare: Eva Norrman Brandt

Nyutkommen! Kan köpas till specialpris vid köp av valfritt paket av Rättserien.

Ny Chef behandlar det viktigaste som en nybliven chef eller ledare behöver känna till och lära sig. Teori varvas med inspirerande exempel från verkligheten. Boken innehåller också övningar samt intervjuer med chefer, rekryterare och hr-proffs som berättar om hur de upplever dagens krav på ledare och vilka ledarskapsmetoder som de anser vara de bästa.

Ny Chef vänder sig till dig som fått erbjudande att bli chef, till dig som är ny i uppdraget och till dig som vill veta mer om vad chefs- och ledarskapsrollen innebär. Boken kan också med fördel användas av ledare utan chefsmandat, exempelvis projektledare och processledare.

I den nya tredje upplagan finns ett helt nytt kapitel om transformativ förändring, samt ett utökat avsnitt om vuxenutveckling i relation till agilt ledarskap. Boken fungerar som ett stöd i dagens moderna ledarskap där medarbetare blir medledare, och innehåller nya intervjuer och exempel inom områdena kollektiv förmåga och organisationsutveckling.

Författare
Eva Norrman Brandt har mångårig erfarenhet som organisationskonsult, ledarutvecklare och tidigare psykoterapeut. Eva är doktorand inom området förändring och ledarskap, och är verksam som konsult och forskare på IPF Uppsala.