Produktinformation

E-handel i praktiken
Specifikationer
Band
Mjukband
Antal sidor
350
Utgivning
2019
ISBN
978-91-523-5112-3
Förlag
Sanoma Utbildning

E-handel i praktiken

Författare: Hanna-Karin Grensman

E-handel i praktiken har tydligt fokus på både strategi och praktik, där du som läsare har goda möjligheter att både skapa förståelse för teorin och bygga praktisk kompetens. Efter att ha gått igenom boken är förhoppningen att du ska känna dig trygg med att arbeta med dessa frågor i praktiken. Boken med ett brett perspektiv, som tar upp många olika frågor man behöver förhålla sig till för att säkerställa att man får tillbaka de investeringar som man gör i sin e-butik.

Författare
Hanna-Karin Grensman har djup kunskap i ämnesområdet och en gedigen utbildning inom beteendevetenskap. Hon håller kurser på yrkeshögskolan inom projektledning, e-handel och digital kommunikation.

Utdrag från Bibliotekstjänsts recension (BTJ-häftet nr 14, 2019):
"...E-handel i praktiken är nämligen en fantastiskt bra bok för den som ska eller har börjat med e-handel. Den går igenom begrepp, vad man ska göra och varför man ska göra det. Den har också relevanta och intelligenta exempel, något som inte alltid är fallet i sådan här litteratur. Du får inte bara lära dig om e-handel utan även om marknadsföring, affärsnytta och strategiarbete. Kunskap som kan användas även i andra sammanhang, när en ny produkt tas fram, eller innan du startar ditt företag för att testa förutsättningarna att lyckas. Kort sagt: Läs den om du är ny inom området e-handel och vill ha en grund att stå på, vare sig du vill skapa en själv eller vara beställare av en."