Produktinformation

Bostadsrätt - en handbok för styrelsen
Specifikationer
Band
Mjukband
Antal sidor
224
Utgivning
2015
ISBN
978-91-523-2916-0
Förlag
Sanoma Utbildning

Bostadsrätt - en handbok för styrelsen

Författare: Martina Slorach

Bostadsrätt - en handbok för styrelsen är en praktisk och pedagogisk bok för styrelseledamöter i bostadsrättsföreningar. En styrelse har hand om "det löpande" arbetet i föreningen - men vad innebär det egentligen? Boken innehåller många frågor och svar på vanliga och svåra frågeställningar som en styrelse kan ställas inför. Boken innehåller dessutom mallar och checklistor.

Bostadsrätt - en handbok för styrelsen är skriven av advokat Martina Slorach. Hon har tidigare arbetat som fastighetsjurist på HSB och vid Hyres- och arrendenämnden i Stockholm.

Avsedd för:
Styrelseledamöter i bostadsrättsföreningar, bostadsrättsinnehavare eller den som vill ha en introduktion till ämnet och de regler som gäller på området.

Recension:
"Det märks tydligt att Martina Slorach väl känner till de frågor ledamöterna i en bostadsrättsförening stöter på i sitt arbete. Den är tveklöst en av de bättre böcker som skrivits i den här genren." (Tidningen Bo Bättre, 22 september 2016)

Produktpublicerare

Juridik - civilrätt, straffrät...
Konrad Lundberg, Johan Schüldt, Theddo Rother-Schirren, Anders Lagerstedt, Catharina Calleman, Per Jonas Nordell, Annina Persson H, Marcus Radetzki, Josef Zila
Lojalitet i arbetet: Misskötsa...
Louise D'Oliwa, Lukas Ideström
Lagtext Digital
Natalie Nordström (red)